Klubnyheder

Ny bestyrelse i FH78

5. juli 2021, 00.12

Kære FH78!


Først – rigtig glædelig sommer! På bedste danske manér svinger vi mellem regn og høj sol – men det er svært ikke alligevel at glæde sig nu når Corona så småt begynder at fortabe sig bag os (hjælp lige med at krydse fingre for at den der Delta-satan ikke tager alt for meget overhånd).


Vi siger farvel til gode kræfter

Der har som bekendt været generalforsamling i slutningen af maj hvor 5 af de 8 siddende bestyrelsesmedlemmer er trådt tilbage. Vi siger stor tak til Cilla, Camilla, Kim, Merete og Rikke for stærkt engagementet i de forgangne år! I stedet er indtrådt Camilla Bindslev, Kasper Olsen og Mette Marie Christtreu. Bettina Jakobsen, Jan Larsen og Peter Kanstrup forbliver i bestyrelsen.


Nyt hold i bestyrelsen

Med 3 nyindtrådte medlemmer har vi brugt lidt tid på at finde hinanden og os selv i de opgaver, der er vigtige for håndbolden i Fredensborg. Og selvom vi gerne havde været en eller to mere – og måske lige har brug for lidt tid til at få overblikket – så synes vi selv at vi har fået samlet et ret godt hold.

Hvad vi vil i sæsonen 21/22?

Vi skifter 5 erfarne spillere ud med 3 nye – det kommer i første omgang til at kræve at vi fokuserer på driften. MEN – vi kan allerede ane nogle udfordringer, som vi sammen i klubben kommer til at skulle tackle i den kommende sæson – fx flere spillere og frivillige på og omkring kritiske årgange. For selvom der er meget, der går rigtig godt i FH78 – så står vi overfor en vigtig udfordring: Vi har for nuværende ingen aktive U13-U15 årgange i Fredensborg Håndbold og der er brug for at vi støtter endnu bedre op om specielt vores yngre årgange.


Det bliver en spændende udfordring og vi håber at mange af jer vil være med til at løse denne her hen over efteråret. Vi kommer tilbage med meget mere om hvordan vi sammen finder en løsning.


Hjælp os med at skabe de bedste forhold for håndbold i Fredensborg

Vi er særligt opmærksomme på at det skal være sjovt og udviklende for vores unger at spille håndbold. Det skal det også være for vores frivillige trænere og bestyrelsesmedlemmer. Der er mange der gør en kæmpe indsats til hverdag for at give vores børn nogle fede håndboldoplevelser – en stor tak til alle jer der bidrager aktivt!


Vi er også særligt opmærksomme på at vi ikke får organiseret os sådan at enkeltpersoner brænder ud og mister gejsten. Vi har derfor stadig brug for flere frivillige bidrag - sportsligt såvel som bag forhænget.


Her på kort sigt har vores nyudnævnte formand i mangel på bedre taget ansvaret som kasserer. Det er selvsagt ikke en bæredygtig model. Vi står derfor konkret og mangler en driftig sjæl der vil tage vare på foreningens økonomi. Det bliver i tæt samarbejde med formanden og er en rolle der kan skræddersys til at passe til den der måtte være interesseret. Kunne du tænke dig at give et afgørende bidrag til klubben? Er du interesseret, men lidt usikker på hvad det indebærer? Så ræk ud til formand Kasper Olsen, kasserolsen@gmail.com eller 31778298 for en ganske uforpligtende snak.


Tak for 20/21 sæsonen – rigtig god sommer til jer alle – vi glæder os til at se jer i hallen i den kommende sæson!


De bedste håndboldhilsner
Jeres nye bestyrelse: Bettina, Camilla, Jan, Mette Marie, Peter og Kasper

Klubnyheder