Klubnyheder

Opdatering....

24. september 2020, 19.06

Lige en kort opdatering fra bestyrelsen i FH78 vedrørende Covis-19 situationen.

 

Netop som vi troede, at vi skulle i gang med at spille håndbold igen sådan rigtigt, så stiger smittetallet og der indføres stramninger, hvilket for os betyder, at der nu er kommet melding fra vores håndboldforbund HRØ med besked om, at alle niveaustævner er aflyst. Derudover fraråder de, at man spiller træningskampe.

 

Vi har, i overensstemmelse med retningslinjerne udstukket af Dansk Håndbold Forbund og Fredensborg Kommune, valgt at holde fast i vores træninger, for at fastholde børnenes hverdag. Alle sociale aktiviteter forbundet med håndbold er fortsat indstillet - desværre.

 

Der er endnu ikke udmeldt noget i forhold til de kommende turneringskampe, så indtil videre er de programsat til at starte i oktober - vi holder vejret og håber at vi kan komme i gang med den del af håndboldspillet når tid er. Vi skal nok holde jer informeret når der er yderligere nyt.

 

Vi vil endnu engang opfordre til, at medlemmer og pårørende overholder alle de retningslinjer der er udstukket og blandt andet ikke møde op til træning, hvis man er sløj eller har været i kontakt med nogle der er smittede. Skulle det ske, at man testes positiv skal din træner underrettes, med henblik på mulig smitteopsporing.

 

Fat mod – det skal nok vende en dag og indtil da må vi klare os igennem sammen på bedste vis.

 

 

Hilsen bestyrelsen FH78

Klubnyheder